Skip to main content

Ajdin Djurdjevic

Hjemby:

Nødebo (Nordsjælland)

Jobbeskrivelse

Jeg er fysisk træner og den træningsform jeg træner atleterne i klubben kaldes sportsbasic. Denne træningsform omhandler at træne de basale behov sport kræver og derfor er den så alsidig, hvoraf jeg mener at enhver sport kan have gavn af det. Der er særligt fokus på motorik, balance, koordinering og mobilitet som hjælper atleten med fx at håndtere en akavet situation som ens krop kan blive sat i under træning eller kamp. Derudover spiller eksplosivitet og styrke selvfølgelig også en rolle i træningen, for at optimere spillernes præstation. Overordnet er mit mål med spillerne at gøre dem til bedre atleter og ikke bare beachvolley spillere. 

Beskæftigelse:

jeg er fysisk træner i Hillerød Håndboldklub, cph beachvolley, Hillerød elite ordning og personlig træner i Sats. Derudover har jeg en bachelorgrad i idræt og fysisk aktivitet fra KU og påbegynder kandidaten næste år.

Beach-karriere

Erfaring med sport: udover al min træner erfaring har jeg også erfaring som atlet. Jeg har dyrket håndbold i 11 år, hvor 4 af årene var på elite plan, da jeg blev 17, dyrkede jeg dog både håndbold og amerikansk fodbold, hvor jeg herefter som 18 årig kun spillede amerikansk fodbold og spillede i 4 år også på elite plan. Heraf har jeg fået tilbudt et scholarship til et college i Kansas, adskellige tilbud til sports akademier i europa, en kontrakt til europas daværende bedste hold (professionelt niveau) og tilbud til en combine(audition/tryout) for muligvis få muligheden for at skrive kontrakt med et NFL hold (bedste liga i verden). Jeg har desværre revet korsbåndet over 2 gange som har været skyld i jeg ikke har kunne sige ja til nogen af de tilbud.