Skip to main content
  • Om Os

Copenhagen Beachvolley

Copenhagen Beachvolley er en af Danmarks største beachvolley klubber med ca. 550 aktive medlemmer, der spiller beachvolley året rundt.

Klubben tilbyder træning på alle tænkelige niveauer – fra nybegynder- og ungdomsniveau til elite og landsholdsniveau – Vi arrangerer desuden turneringer, fester og andre sociale events for klubbens medlemmer.

Derudover arrangerer Copenhagen Beachvolley også diverse events for eksterne, som ønsker at prøve kræfter med beachvolley-sporten. Det kan være alt fra firmaarrangementer, folkeskole- eller gymnasieforløb eller polterabender.

Copenhagen Beachvolley er en klub drevet af frivillige, og ud over et par enkelte deltidsansatte foregår alle initiativer og aktiviteter i klubben på frivillig basis. Vi stræber efter at være en klub, der kan rumme alle typer af beachvolleyspillere, samtidig med at vi gerne vil opretholde den gode stemning, der præger livet på stranden.

Træningssteder

Ryparken Idrætsanlæg

Lyngbyvej 110
2100 K￸øbenhavn

Hafnia-Hallen

Julius Andersensvej 6
2450 Kø￸benhavn

Vores Bestyrelse

Anneka Hastings
Forperson
Sara Stief __________
Næstforperson
Angela Vanek
Bestyrelsesmedlem
Lars Shorling
Bestyrelsesmedlem
Trine Bak Jonassen
Kasserer
Laura Sofie Jeppesen
Bestyrelsesmedlem
Martin Kattner
Bestyrelsesmedlem
Hans Kristian Holm
Bestyrelsesmedlem

Vores Medarbejdere

I CPH Beach har vi tre ansatte. Du kan læse mere om deres hovedopgaver lige her.ᅠ

Ansatte:

Sara Stief __________

Kommunikations-ansvarlig

CPH Beach's Historie

Klubben blev stiftet den 19. december 2007. Dengang var forholdene for beachvolley-sporten mildest talt elendige i København. Klubbens primære blev formål derfor at skabe bedre rammer for sporten i byen – ikke mindst i form af bedre faciliteter, men også sportsligt og socialt.

I dag råder klubben over 15 udendørs og 3 indendørs baner fordelt i Ryparken Idrætsanlæg og på i Hafnia-Hallen og har tilmed adgang til baner på Bellevue Strand.

Frivilighedsdagen 2022

Frivillighed i CPH Beach

Klubben er drevet af frivillige ildsjæle, som gør, at hele klubben hænger sammen. Disse frivillige sidder i forskellige udvalg med hver deres fokusområde. Du kan læse meget mere om de forskellige udvalg lige her.

Hvert efterår afholdes årets frivillighedsdag, hvor udvalgsmedlemmer, trænere og bestyrelsesmedlemmer tilbringer dagen sammen og laver forskellige aktiviteter.

Én stor beachvolley-familie

CPH beach er en stor beachvolley familie. Med over 500 medlemmer er det en meget stor familie, som vi fors￸ger at få alle med. Derfor er alle velkommen ligegyldigt niveau og baggrund - du er velkommen. Vi har medlemmer, som lige er begyndt til sporten, dem der bare gerne vil hygge sig med lidt bold i sandet, dem der gerne vil blive så gode som muligt, og dem der stræber efter DM -og internationale medaljer. Hver fredag m￸des dem der kan og spiller fredagsbeach, hvor alle på tværs af alle niveauer og kan spille sammen.

Frivillighedsdagen 2021