Team Copenhagen giver tilsagn om 125.000,- i støtte Udskriv
Af Martin Olafsen, Elitechef   

Team Copenhagen har givet tilsagn om 125.000 i støtte til klubbens elitearbejde og Kraftcenter Øst for sæsonen 2017-2018. Se nyhed direkte på Team Copenhagens hjemmeside. Læs om detaljer til bevillingen her.


Støtten fra Team Copenhagen er udbedt sig fokuseret omkring:


- Sportchef/elitecheffunktion

- Kraftcenter Øst

- Elitearbejde, trænere og kulturudvikling


Bestyrelse, elitechef og Team Copenhagen mødes d. 28/3 for at diskutere, hvilke indsatser der skal højnes fra klubbens side for at få støtten udbetalt.


Team Copenhagen er positive omkring årets tiltag, samt klubbes udvikling og det gensidige engagement mellem DVBF og CPH Beach, som nu er styrket; bla. med en ny sportschef i DVBF, et kraftcenter der er stabilt og en strategi, der er realistisk samt udviklings og præstationsorienteret. Klubbens indsatser på disse områder står også centrale for tilsagnet.


Man kræver dog at nogle administrative hængepartier bliver effektueret, samt at klubben tager stilling og lægger handling bag en stigende opprioritering og kontinuitet omkring elitearbejdet; både økonomisk og ledelsesmæssigt fra klubbens side.


"Team Copenhagen har udvist et fantastisk engagement samt stor forståelse i denne svære overgangsperiode med skiftende ledere, trænere og et imploderet kraftcenter. Nu skal vi sætte os sammen og se, hvad der er muligt optimere på for fremtiden. Team Copenhagen ved godt at vi iår er hårdt ramt med en svær økonomi grundet Refshalehallen og en uvis adgang til faciliteter i den kommende Hafnia Hal. Man er også forstående for at fremtiden skal forankres i en ny klubledelse og at en del kompetencepersoner i 2016-17 er blevet slidt, udskiftet og stresset mere end hvad godt er. Man har alligevel udbedt sig at vi SKAL foretage en bevidst eliteprioritering, der er forankret i et ledelsesmæssigt mandat, en bevidst fuldt strategi, samt en stigende tilførsel af ressourcer og en sund kontinuitet til den sportslige udvikling af klubben.", sammenfatter Martin Olafsen


De seneste år har Team Copenhagen båret størstedelen af byrderne økonomisk for elitearbejdet i klubben og har med årets tilsagn, trods store udfordringer i 2016, nået samme niveau fra sidste år.


Så snart de endelige aftaler fra mødet 28/3 er konkluderet træffes langsigtede aftaler med trænere og fremtidens elitestrategi søsættes.

Ingen kommentarer
Kun medlemmer af klubben kan tilføje kommentarer - du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

J! Reactions 1.09.02 • General Site License
Copyright © 2006 S. A. DeCaro
Sidst opdateret ( fredag 17. marts 2017 )© 2018 Copenhagen Beachvolley