Elite og talenthold Udskriv
Af CPH Elite   

Her finder du en kort præsentation af nogle af CPH Beachvolleys elite- og talenthold, samt bedste elite-, talent- og landsholdsspillere.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til CPH Beachvolleys elite- eller talenthold, så er du altid velkommen til at kontakte sportschefen på sportschef (ad) cphbeach.dk

 

 

CPHs Elitehold er for spillere der har et højt sportsligt niveau (taktisk, teknisk, fysisk og mentalt) og som prioriterer beachvolley, herunder landsholdsspillere. Spillere på eliteholdet forventes at kunne begå sig i den øverste del af eliten og have et sportsligt niveau svarende til min. seed 8.

 

CPHs ElitePro hold er en nuskabelse til sommersæsonen 2015. Der er i første omgang tale om konvertering af det hidtil eksisterende talenthold (U25). ElitePro har fokus på 2-4 CPH satsningshold og -spillere (inkl. evt. landshold). Det er tale om hold/spillere, der forventes at præge toppen af DK-eliten, har et fremtidspektiv og et internationalt udsyn.

 

CPHs talenthold rummer unge spillere (U22/20), der prioriterer beachvolley, har evner og kompetencer, der er udviklet på basis af både medfødt potentiale og målrettet træning, så de på længere sigt forventes at kunne være blandt de bedste i Danmark og med mulighed for at begå sig internationalt. Talentholdene er primært møntet mod klubbens yngre spillere med udviklingspotentiale inkl. landsholdspillere/-kandidater. Ved sommeren 2015 blev klubbens første U20 (H/D) oprettet, hvoraf dame-holdet forsætter over vinteren.

CPH's herre-landsholdsspillere 2015:

 

A-landshold: Peter Kildegaard

Peter Kildegaard er DM-mester 2013 og han har fra 2015 dannet landsholdsduo med OBVK'eren Kristoffer Abell, hvor de har leveret stærke resultater bl.a. en 9 plads ved det europæiske OL - European Games, som afholdtes for første gang i 2015, flere NEVZA podie-placeringer, samt flere MD placeringer ved CEV og FIVB turneringer.

 

 

 

CPH's dame-landsholdsspillere 2015:

 

A-landshold: Eva Bang/Cecilie Olsen

 

Både Eva og Cecilie har de sidste par år kæmpet for CPH Beach i løbet af sommerne med mange stærke resultater. Holdet er regerende Danmarksmestre, 2015 og Cecilie blev i 2015 kårets, som årets spiller. Eva har som yngre deltaget i U-EM mv. sammen med bl.a. Mia Olsen. I 2015 har holdet bl.a. repræsenteret Danmark ved 3.runde af OL Kvalifikationen Continental Cup og European Games i Baku.

Brutto-landshold: Simone Okholm/Mia Olsen

Simone og Mia startede deres makkerskab i 2014. Begge spillere har haft flere år på DM touren i forskellige makkerkonstellationer. Hårdt arbejde, stærk teknik og god kemi har vist at denne konstellation er klar til at markere sig i den absolutte top i Danmark og samtidig begyndt at teste sig selv internationalt. Holdet er således også blevet en del af den nationale landsholdbrutto trup i 2015.

 

CPHs elite og talentspillere vinter 2015/2016 fremgår neden for:

Elite & talentspillere - udtaget
EliteDame EliteHerre ElitePro H ElitePro D U20 D Talent  

Lærke Mygind

Caroline Udemark Hansen

Anneka Hastings

Emilie Glad bak

Johanne Heinsen

Karin Iversen

Line Anker Nielsen

Tina Pasgaard

Charlotte Krøyer

Signe Zibrandtsen

Pia Hove

Rose Olander

Anya Tolstoy

Lydia Jørgensen

Mie Lindgren

Sanne Olesen

Simone Okholm Hansen (udland forår 2016) Mia Olsen (udland 2016)

Jacob Stormly

Mads Salling

Toke Madsen

Simon Muff

Peter Kildegaard

Christoffer Secher

Mikkel Reinhold

 

Kim Blond/Nikolaj Vestbjerg (begge udland 2016)

 

 

 

 

 

 

Jacob Stormly

Toke Madsen

Peter Kildegaard

Mads Salling

Mikkel Reinhold

Simon Muff

 

 

 

Kim Blond/Nikolaj Vestbjerg (begge udland 2016)

 

 

Cecilie Olsen

Emilie Bak

 

Anneka Hastings

 

Lærke Mygind

Rose Olander

Mie Lindgren

 

Signe Zibrandtsen

 

Caroline Udemark Hansen

 

Simone Okholm (udland forår 2016) Mia Olsen (Udland 2016)

 

Trine Bak

Pernille Witt

Sarah Jørgensen

Sara Stief

Frederikke Schade

Anna Moll Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret ( torsdag 18. februar 2016 )© 2019 Copenhagen Beachvolley