Nyt om banetider i Hafnia-Hallen! Udskriv
Af Steffen Lepoutre Ravn   

Som nogen nok allerede har lagt mærke til, fremgår det nu af vores bookingsystem, hvilke baner Copenhagen Beachvolley har adgang til i Hafnia-Hallen hen over vintersæsonen – dvs. fra nu og til udgangen af april 2018.

 

Inde i nyheden er en samlet opgørelse over banetiderne.

Af opgørelsen nedenfor fremgår nogle ting, som I skal være særligt opmærksomme på:

 

1) Vi har ikke hallen for os selv! Alle de gule markeringer viser de tider, som vi ikke har adgang til. De er enten reserveret af andre foreninger eller af Hafnia Hallen selv.

2) Banetiderne er opdelt i 1½-timers intervaller (i stedet for 2-timers intervaller, som vi har været vant til). Det har vi sammen med Hafnia-Hallen besluttet var den bedste måde at aktivere faciliteten på for så mange mennesker som muligt. Det skal i den forbindelse bemærkes, at der er rigeligt med muligheder for at varme op andre steder end i Beach-faciliteten, før ens banetid går i gang. Man behøver altså ikke ”spilde” de første 15-20 minutter på opvarmning, hvis man bare møder i tilstrækkelig god tid.

3) Banetidernes start- og sluttidspunkter er ikke ens i hverdage og weekender, hvilket skyldes forskydninger i Hafnia-Hallens åbningstider.

4) Indtil videre har Copenhagen Beachvolley kun budt ind på tider fra kl. 15.30 og frem i hverdagene. Det vil imidlertid kunne justeres undervejs i løbet af sæsonen, hvis vi vurderer, at der er en tilstrækkelig stor og vedvarende efterspørgsel efter det.

 

Skriv, hvis I har (relevante) spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående.

 

Ingen kommentarer
Kun medlemmer af klubben kan tilføje kommentarer - du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

J! Reactions 1.09.02 • General Site License
Copyright © 2006 S. A. DeCaro
Sidst opdateret ( lørdag 09. september 2017 )© 2019 Copenhagen Beachvolley