Nyhedsbrev Februar 2015

Date: 2015-02-09 08:06:08

 

 

 
Nyhedsbrev Februar 2015

Facebook

 

 

 

 

Generalforsamling 18. marts

Os i bestyrelsen vil gerne indkalde alle jer i Copenhagen Beachvolley til vores årlige general-forsamling. Den afholder vi onsdag den 18. marts kl. 18.00 på

Hans Egedes Gade 7, kld., 2200 København N

Fra kl. 17.30 vil vi servere Chili con carne til alle fremmødte, så kom glad og hyg jer med klubkammeraterne, inden generalforsamlingen går i gang.

 

 

 

Læs mere her: Indkaldelse Til Generalforsamling

 

 


 

Så er der vinter-tourstævne!

I weekenden d.21.-22.februar er der stævne i hallen. Stævnet er en del af den officielle DM-tour (dvs. at der spilles om ranglistepoint) og tilmelding foregår via www.beachvolley.dk Damerne spiller om lørdagen og herrerne om søndagen. Der spilles i rækkerne elite-2.division. For nærmere info kontakt Charlottehb@gmail.com
Hold desuden øje med mailboksen, da der snarest vil blive efterspurgt frivillige til arrangementet.
MIX - Hold øje med klubbens hjemmeside/facebookprofil for info om næste mix-arrangement.

 
 

 

 
   

Nyt fra ungdomsudvalget

Almindeligt mundheld siger, at intet nyt er godt nyt, men det er også dårlig kommunikation, hvilket ligeledes gør sig gældende for Projekt Ungdom og CPH Ungdom, for vi har masser af godt nyt. Det er gået op for os i projektgruppen, at vi arbejder lidt i skyggerne og ingen derfor rigtig er sikre på, hvad vi går og pusler med. Vi vil derfor forsøge at kaste lidt lys over, hvad der har foregået siden jul.

 

Først og fremmest vil vi gerne takke Kimie og Nikolaj for at være instruktører da Feriecamp København besøgte hallen i juleferien. Deres flotte arbejde og klubbens samarbejde udmundende i, at en gruppe børn havde en fantastisk dag i sandet, særligt havde to piger en så god oplevelse, at de efterfølgende har meldt sig ind i klubben, hvilket må betegnes som en succes.

I disse dage huser hallen Ørestad Gymnasium i dagtimerne om tirsdagen og fredagen, hvor i alt syv 1.g klasser er ude og prøve kræfter med beachvolley og dets udfordringer. Igen må vi prise vores instruktører Toke, Kimie og Martin O for et professionelt og veludført arbejde.

Der har udelukkende været positive tilbagemeldinger fra lærere og elever. Derudover har et langt højere antal elever end forventet udvist interesse for at forsætte med at udfordre sig selv i sandet, så det bliver spændende at se, om vi og klubben formår at skabe rammerne for en god opstart til de elever, der kunne have lyst til at forsætte med at spille beachvolley i CPH Beachvolley.

Vi har endvidere taget de første spadestik til få indgået et samarbejde mellem klubben og en række folkeskoler i nærheden af Ryparken og Refshaleøen. Det er vores ønske, at vi kan overføre de positive erfaringer, vi har med gymnasieklasser og beachvolley til udskolingen (7.-9- klasse) i folkeskolen. Her vil jeg klart opfordre alle til at kontakte os (uu@cphbeach.dk), hvis man har kontakt til de pågældende skoler.

Venlig hilsner
Ungdomsudvalget, Simone Okholm og Jacob Cordua Stormly


 

 

 

 

DM i beach sport

CPH Beach har kontakt til DGI beach Håndbold og Dansk Beach Soccer omkring et stort fælles stævne til sommer. Vi arbejder med en ide om at lave en form for 3 kamp og derigennem holde uofficelt DM i beach sport. Det er tænkt som et weekendstævne. Vi søger interesserede frivillige til at være med til at forme Danmarks første tværgående DM i beach sport. Skriv til Michaelkristensen@live.com

 

 

Nyt fra sponsor udvalget

Husk CPH beach sponsorer...

Bliz solbriller køb dine nye shades gennem CPH Beach og støt klubben

Speedo Tøj sponsor køb dit spilletøj genem CPH beach og støt klubben

 

Lyø Beach camp giver præmier til vores stævner, støt Lyø beach camp.

Vshop giver præmier til vores stævner. Køb dine nye sandsokker eller bolde mm hos Vshop og støt klubben

Cph Beach er ved at lægge sidste hånd på vores seneste sponsorsamarbejde med OK Benzin og EL. Du kan støtte klubben ved at få udstedt et OK Benzinkort gennem CPH Beach, vi får derved penge hvergang du køber benzin, eller endnu bedre tilslut dig både EL og benzin og derved øges vores tilskud.

Cph Beach arbejder konstant på at finde sponsorer som er interesserede i at støtte både elite- og bredde-idræt. Hvis du har en god ide til et sponsor emne så kontakt Michael på sponsor@cphbeach.dk. Erfaringen siger os at det er langt nemmere at etablere kontakt til et sponsoremne, hvis der er en eller anden form for relation og en reference person.

 

 

 

       

 

 

 

Billede Af Eigil Mølvig Hansen

Frivillige i CPHBeach

Har du ideer til forbedringer, nye tiltag eller gerne vil hjælpe klubben til at blive endnu bedre, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Af spændende tiltag, som du kunne være med til at sætte dit aftryk på i klubben kunne f.eks. være hjælp til fondsansøgninger, koordinering af beachturneringer og arbejde med kommunikation. Dette er blot nogle af mange spændende tiltag, som du kan være med til at hjælpe klubben med. Har det fanget din intersse vil vi meget gerne høre fra dig. Du kommer i kontakt med os i bestyrelsen ved at skrive til be@cphbeach.dk. Velkommen.

 

 

 

www.cphbeach.dk

 

         

 

Powered by Letterman
© 2019 Copenhagen Beachvolley