Nyhedsbrev Oktober 2014

Date: 2014-09-29 20:03:39

 

 

 
Nyhedsbrev Oktober

Facebook

 

 

Tilbud på kontingent
Nu får du rabat på helårskontingentet i Copenhagen Beachvolley. Skynd dig at komme med og i gang, inden træningsholdene går indendørs.

Har du været sommermedlem, tidligere medlem, er du ny eller har du bare glemt, at beachvolley i København kan spilles HELE ÅRET RUNDT, så er det nu, du skal slå til. For 1.200 kr. kan du spille, booke baner og træne på træningshold både udenfor i Ryparken og på Refshalen og indenfor i Refshalehallen. Kontingentet løber fra NU og året ud. Med kontingentet kan du yde op til 2 timers frivilligt arbejde for klubben i perioden, som du får refunderet, næste gang du betaler kontingent.

NB! Til sommermedlemmer, som HAR ydet op til 2 timers frivilligt arbejde i løbet at sommeren, så skal I skrive til finans@cphbeach.dk og fortælle, hvad I har lavet, inden I betaler kontingentet. Så modregner vi det, når vi trækker pengene fra jeres konto.

Begivenhedsrig beach-sommer

Det har været en spændende og international sommer på elite-siden, som har resulteret i DM medaljer, avancement i OL-kvalifikationen, NEVZA sejre mv.


CPH beachspillerne har været med til at præge sommerens tour, hvor Hove/Krøyer satte trumf på med en DM-guldmedalje på damesiden. DM-sølv blev det også til Iversen/Nielsen (damer) og på herresiden tog Mayland/Secher Hansenen DM-bronze.

Medalje-statistikken for alle sommerens stævner er igen yderst positiv for mange af klubbens bedste spillere. Samlet set har CPH beachspillere taget den øverste podieplads 80 procent af alle sommerens elitestævner hos både herrerne og hos damerne.

Begge CPH landshold og flere andre spillere har søgt internationale udfordringer i løbet af sommeren, hvorfor spillerne er rykket pænt opad på den internationale rangliste. Bl.a. har Kildegård/Olesens flotte NEVZA-resultater givet pote og manifesteret holdet, som et af de bedste nordiske herrehold. Samtidig har begge landshold været med til at sikre Danmark avancement i Continental cup, som er del af den officielle OL-kvalifikation til Rio 2016.


Alt i alt har flere spillere vist, at dansk beachvolley er i udvikling og klar til at kaste sig ud i internationale udfordringer. Nu hvor sommeren går på hæld sættes der fokus på vintertræningen og forberedelserne til næste sæson - forhåbentlig med endnu flere gode resultater og dejlige beachvolley-oplevelser.

Ny Adgangskode til Refshalehallen

I lang tid har adgangskoden til hallen været den samme, og den samme kode er sendt ud, når der bookes baner. For at få bedre adgangskontrol og styring af hvem, der kan komme i hallen, vil hele konceptet blive opdateret og ændret fremadrettet. Det betyder i fremtiden, at koden vil ændre sig oftere, og du som bruger skal være opmærksom på, hvad den aktuelle kode er. Selve proceduren og hvordan det nye koncept kommer til at virke, vil blive kommunikeret så snart, at det er oppe at køre. Den gamle kode vil stadig fungere i en overgangsperiode, indtil alle har fået en chance for at lære det nye koncept at kende.

NYT KOORDINATOR-TEAM I

PROJEKT UNGDOM
Andreas Tang-Brock har, grundet nye arbejdsopgaver og ankomsten af hans datter, ikke mulighed for at forsætte sit arbejde som projekt-koordinator i Projekt Ungdom. Copenhagen Beachvolley ønsker ham al mulig held og lykke fremover og takker for hans gode indsats for de unge i klubben.

Fra d.1. oktober bliver det i stedet Simone Marie Okholm Hansen og Jacob Cordua Stormly, der i fællesskab udgør det nye koordinator-team for Ungdom. Vi tror på at kombinationen af Simones mange års erfaring med træning af de unge i klubben, og kendskab til spillerne sammen med Jacobs viden og erfaring med udvikling og implementering af projekter i andre foreninger kan føre spændende resultater med sig. Tag vel imod Simone og Jacob!

Simone Marie Okholm Hansen

Penge tilbage fra reda

Copenhagen Beachvolley får knap 150.000 kroner tilbage i overbetalt el. Det har vist sig, at Reda A/S, som Copenhagen Beachvolley lejer Refshalehallen af, ved en fejl har opkrævet et for stort beløb for vores elforbrug i hallen. Fejlen skyldes en uoverensstemmelse i den aflæste og den forbrugte el. Uoverensstemmelsen har tilsyneladende fundet sted, siden Copenhagen Beachvolley overtog lejemålet, hvorfor tilbagebetalingen dækker over en periode på næsten 3 år. Reda A/S har nu udbedret uoverensstemmelsen, så problemet ikke opstår igen.

 

De 150.000 kroner er en kærkommen positiv økonomisk overraskelse for Copenhagen Beachvolley, som sandsynligvis betyder, at klubben kan komme ud med et positivt økonomisk resultat for 2014. Imidlertid er der tale om et engangsbeløb, og derfor vil et positivt resultat for 2014 ikke være ensbetydende med, at klubbens driftsøkonomi er kommet i balance. Klubbens kassér vurderer, at det vil tage nogle år med en fortsat positiv udvikling i klubben (i form af flere medlemmer og indtægtsgivende aktiviteter), før Copenhagen Beachvolley vil få en sund økonomi, som er bæredygtig på langt sigt.

Regnskyl over Ryparken

Der var kæmpe regnskyld over Danmark den 31. august. Mange kældre blev igen oversvømmet, og det skete også for vores baner i Ryparken. Alle baner fik et solidt skyl vand. Når der kommer meget vand, så skal vandet også et sted hen. Desværre synes meget af vandet at det ville hen mod bane 5 da den skråner en smule i forhold til andre baner. Det betød at flere hundrede kilo sand fra bane 5 samt dens omgivelser blev skyllet ud på den nye cykelsti.

Den 14. september blev det sand, som dækkede cykelsti-sporet kørt tilbage på bane 5. Det var et kæmpe arbejde at få resten tilbage. Faktisk så stort, at vi ikke kunne være bekendt at indkalde frivillige igen til at klare det. Fremadrettet vil der for at forhindre lignende skader på vores baner arbejdes på at forhøje kantbrædderne, så sandet bliver på banen næste gang, der kommer skybrud.

Billede Af Eigil Mølvig Hansen

Frivillige i CPHBeach

Har du ideer til forbedringer, nye tiltag eller gerne vil hjælpe klubben til at blive endnu bedre, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Af spændende tiltag, som du kunne være med til at sætte dit aftryk på i klubben kunne f.eks. være hjælp til fondsansøgninger, koordinering af beachturneringer og arbejde med kommunikation. Dette er blot nogle af mange spændende tiltag, som du kan være med til at hjælpe klubben med. Har det fanget din intersse vil vi meget gerne høre fra dig. Du kommer i kontakt med os i bestyrelsen ved at skrive til be@cphbeach.dk. Velkommen.

www.cphbeach.dk

         
Powered by Letterman
© 2019 Copenhagen Beachvolley