Nyhedsbrev april 2014

Date: 2014-04-04 23:45:29

Velmødt generalforsamling i Copenhagen Beachvolley

Copenhagen Beachvolley afholdte sin ordinære generalforsamling den 12. marts 2014 på Nørrebro.

Bestyrelsen måtte sige farvel til 2 medlemmer af bestyrelsen, Bo Ankerstjerne og Rasmus Johansen, men kunne til gengæld sige velkommen til Søren Phil Rybro og Martin Andersen. Klubbens økonomi og en omlægning af klubbens kontingentstruktur var blandt de temaer, der særligt blev drøftet på generalforsamlingen. Læs referatet fra generalforsamlingen HER.

Opstilling af baner i Ryparken lørdag den 12. april fra 10 til 15

Så er det gode vejr lige om hjørnet og vi skal have gjort Ryparken klar til en lang og god sommer. Skal du have brugt dine frivilligtimer eller vil du gerne bare være med til at gøre Ryparken til et godt sted at spille beachvolley, så har vi brug for din hjælp lørdag den 12. april fra kl. 10.00.

Opgaverne består i småreparationer, fjerne ukrudt, flytning af sand og ikke mindst opstilling af baner. Så hvis du skal have brugt dine frivilligtimer må du meget gerne tilmelde dig arbejdsdagen på mail til fa@cphbeach.dk.

Vi glæder os til at se rigtig mange i sandet.

Ny kontingentstruktur vedtaget af generalforsamlingen

Generalforsamlingen besluttede den 12. marts at lave om på kontingentstrukturen i Copenhagen Beachvolley. Resultatet af beslutningen er som følger:

Overordnet bliver kontingentstrukturen lavet om, således at man ikke på forhånd får rabat for de arbejdstimer, man lægger for klubben. Med andre ord udgår alle kontingenttyper med frivilligtimer. I stedet kan man opspare op til 500 kr. i arbejdstimer for klubben (svarende til 5 timer) i løbet af kontingentperioden, som man så kan få i rabat, næste gang man indbetaler kontingent. Egentligt bliver resultatet det samme, men klubben får hånd i hanke med, at kun de arbejdstimer, der bliver leveret, bliver refunderet.

Derudover besluttede generalforsamlingen også nye kontingentsatser. Beslutningen herom udsprang af, at klubbens økonomi ikke på nuværende tidspunkt er tilstrækkelig bæredygtig, til at vi fremadrettet har råd til at leje Refshalehallen. Med andre ord skal klubbens indtægter øges.

Her er de satser, som generalforsamlingen besluttede:

  • Helårskontingent pr. halvår: 1650 kroner
  • Helårskontingent pr. halvår for ungdom: 550 kroner
  • Sommerkontingent fra 1. april til 30. september: 800 kroner
  • Sommerkontingent for ungdom fra 1. april til 30. september: 300 kroner

Kontingentsatserne træder i kraft pr. næstkommende kontingentperiode, dvs. fra 1. april. Bestyrelsen udarbejder et system til at registrere medlemmernes opsparede arbejdstimer.

Copenhagen Beachvolley arrangerer gymnasiemesterskaber i beachvolley

Igen i år bliver der afholdt gymnasiemesterskaber i beachvolley. Turneringen i 2013 var en stor succes og vi håber på en gentagelse af succesen i 2014. Turneringen er for både lærere og elever på alle gymnasier nærliggende København. Alle de af klubbens medlemmer som har en kontakt til et gymnasium, skal være meget velkommen til at sprede rygtet, og selvfølgelig selv at deltage.

Gymnasiemesterskaberne i beachvolley bliver afholdt den 17. maj ved banerne på Refshaleøen. Kom og hep - kom og spil - det bliver en god dag! Se mere: facebook.com/beachvolleychampionship

Projekt Ungdom indgår samarbejde med OBVK

Der er netop indgået et samarbejde på tværs af Danmark mellem OBVK og Copenhagen Beachvolley omkring ungdomsbeachvolley. Vi satser i år på at deltage i flere stævner sammen, således at der også bliver en Tour for ungdomsspillerne. Desuden vil der blive arrangeret træningsudflugter til Odense, hvor ungdomsspillerne kan få lov til at møde andre ungdomsspillere fra resten af landet. Dette samarbejde ser vi meget fra til.

Copenhagen Beachvolley – NU med dame-landshold

DVBF har i marts offentliggjort navnene på to nye danske dame-beachvolleyball-landshold, som er: Helle Søndergård/Line Trans (OBVK) og Eva Bang/Cecilie Olsen (Copenhagen Beachvolley).

Udtagelsen markerer en relancering af landsholdsarbejdet på damesiden i dansk beachvolleyball, der uheldigvis har været fraværende de seneste år. I gennem det seneste års tid har CPH Elite, sammen med andre danske beachklubber, været med til at sætte fokus på landsholdssituationen – også på damesiden – med et ønske om at fremme den samlede udvikling i dansk beachvolley. Ud over, at der nu er etableret en formel landholdsplatform for dansk dame-beach-volleyball, er det ydermere glædeligt at CPH Beach også her er repræsenteret. Et dame-landshold i klubben skaber en god mulighed for at koble damesiden stærkere op på den internationale udvikling, som det ses på herresiden.

Det nye A-landshold Olsen/Bang har de sidste par år trænet og kæmpet for CPH Beach i løbet af sommeren – men indtil i år har de stået på hver sin side af nettet. Cecilie vandt således tilbage i 2012 DM guld sammen med Charlotte Krøyer. Og Eva har markeret sig i toppen gennem de seneste år med forskellige partnere. Med deres stærke spilmæssige og fysiske kvaliteter kan der forventes spændende præstationer over sæsonen, som må forventes at indvarsle et begyndende generationsskifte på dame-siden. Det bliver uden tvivl også en målestok for de andre unge hårdtarbejdende dame-talentspillere i klubben, der helt sikkert ikke vil stå tilbage for at udfordre.

Damelandsholdene skal efter planen bl.a. repræsentere Danmark i forbindelse ved Continental Cup i slutningen af juni og enkelte andre internationale turneringer (NEVZA, CEV) i løbet af sommeren. Ligesom de vil kunne ses på den hjemlige DM-tour.

 

Powered by Letterman
© 2019 Copenhagen Beachvolley