Nyhedsbrev November

Date: 2013-11-24 00:04:17

 


Nyhed 2. Og 3. divisionsstævner

Vinteren er lige om hjørnet, men inden der går decemberhygge, juleand og snevejr i den, er det tid til at afholde et indendørsbeachstævne for 2. og 3. division i Refshalehallen.

Derfor skal du sætte kryds i kalenderen: LØRDAG D. 30. NOVEMBER KL 9-18

Dette stævne er for spillere med et niveau, der svarer til 2. eller 3. division i sommerens beachtour. Der vil være to dame- og to herrerækker med plads til 8 hold i hver række (ialt 16 damehold og 16 herrehold). Tilmeldte hold vil efter tilmeldingsfristen blive placeret i enten 2. eller 3. division med udgangspunkt i DM-ranglisten eller ud fra turneringsledelsens skøn af, hvor holdet passer bedst ind. Alle hold får minimum 4 kampe. Stævnet bliver afviklet over én dag og ud fra systemet gruppespil med efterfølgende placeringskampe. Pga begrænset plads og et stramt tidsprogram vil der ikke være en opvarmningsbane, men alle bedes hjælpe med at overholde tidsplanen ved at holde sig varme og klar til kampstart. Der vil være fine præmier til nr. 1 og 2 i hver række, og frivillige vil på dagen sørge for, at det vil være muligt at købe mad og drikke i boden. Alt i alt er der lagt op til en rigtig dejlig og lang dag i sandet på Refshaleøen.

Pris for at deltage 150 kr pr. Hold for medlemmer og 250 pr hold for ikke-medlemmer.

Tilmelding sker til staevnetilmelding@cphbeach.dk hvor navn, makker, medlemsskab og evt. ranglistepoint og træningshold skal fremgå.
Betaling ved indbetaling af stævnegebyr til kontonr.2104-0717754441 (Husk at angive navn).
Vi skal have din tilmelding seneste onsdag d. 27. November kl. 12 og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. NB. Man er først tilmeldt, når betalingen er gennemført.

 


Støvbinding i hallen

Bestyrelsen har efter lange undersøgelser, bestemt sig for at støvdæmpe hallen ved at blande sandet med et tilsætningsstof, som binder støvet i sandet. Produktet er miljøgodkendt af EU og er fuldstændig uskadeligt. Sandet vil kun meget maginært ændre karakter, det vil virke en anelse "vådt", hvilket burde gøre det mindre levende at spille i. Støvdæmpningen vil finde sted på en hverdag i uge 48 i tidsrummet 07.00-15.00 og banerne vil kunne tages i brug umiddelbart efter behandlingen. Firmaet garanterer gennem test udført af Teknologisk institut, udført på sand fra vores hal, at vi opnår en betydelig reduktion i støvudviklingen på helt op til 90%. Produktet bliver brugt af DSB pakkecentral, Ikea lager, Metroen i KBH, volleyhaller i Italien, tennis anlæg , forbrændingsanlæg mm.


Nyhed Challenger MIX

Denne vintersæson vil vi forsøge os med et nyt koncept – Challenger Mix! Dette er for dig/Jer, der har lyst til at spille mix-beachvolley på turneringsbasis med fast makker.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen SØNDAG d. 5. JANUAR kl. 15-19

Konceptet vil være som I kender det fra sommerens herre- og dame-challenger turneringer bare som mix. Det er altså her, du har muligheden for at spille en uformel turnering med (eller mod!) din kæreste, din veninde, din ven, din mor, eller hvem der ellers kan fristes! Dette er IKKE en del af DGI’s mix/breddestævner, men derimod et internt stævne i klubben, hvor man tilmelder sig med en fast makker for dagen.

Første gang denne fantastiske turnering løber af stablen bliver søndag d. 5. januar kl. 15-19, og er der opbakning omkring konceptet, vil det blive en fast månedlig tilbagevendende begivenhed. Som udgangspunkt er det muligt at deltage uafhængigt af niveau. Ved stor tilslutning vil der evt. ske en niveauopdeling ved senere turneringer.

Tilmelding vil foregå via hjemmesiden under fanebladet ”challenger”, hvor der vil blive oprettet en mix-rangliste. På selve dagen bliver der lavet en turneringsplan efter antal tilmeldte hold. Ligeledes vil der afhængigt af antal tilmeldte hold enten blive spillet bedst af 3 sæt (21-21-15) eller ét sæt til 25. Det er gratis at deltage i turneringen for klubbens medlemmer, og det forventes selvfølgeligt at man møder op, hvis man har tilmeldt sig. På selve dagen hjælper alle med til en god afvikling af turneringen. Der er plads til max 12 hold.

Tilmelding senest dagen før kl.12.

Er der yderligere spørgsmål, kan man kontakte turneringsudvalget på tu@cphbeach.dk


Kommende turneringer

Så er den her! Stævnekalenderen for vintersæsonen 2013/14

Det er med stor glæde, at turneringsudvalget endelig kan præsentere en samlet kalender for vintersæsonen 2013/14. Vi har i år tilstræbt en større niveaudeling i turneringerne, således at holdene vil opleve tættere kampe. Det betyder, at der bliver flere mine mindre turneringer, og vi håber at klubbens medlemmer vil støtte op om de mange nye initiativer!

Nærmere info om tilmelding vil komme på hjemmesiden for de enkelte stævner, men skriv allerede nu stævnerne i kalenderen. Det bliver sjovt!

Se kalender


Homecoming beachvolley event

I det nyetablerede ungdomsudvalg arbejder vi hårdt på at gøre klubben mere attraktiv for de 13 til 19-årige spillere. I den forbindelse afholdte klubben i samarbejde med DGI et homecoming event i oktober for de gymnasieelever der netop havde været på beach camp i Tyrkiet med deres skoler. Begivenheden var et stort hit, og der blev spillet uafbrudt i 5 timer og fundet yderst værdige vindere af stævnet. Vi ser frem til flere lignende arrangementer i fremtiden :-)


Julefrokost 18. Januar

Så er vinteren endnu en gang over os.
Heldigvis er det ikke slut med at spille Beachvolley, da vi har vores formidable hal og det er slet ikke slut med at feste !

Det er blevet tid til JULEFROKOST ... ! 
Da vi ønsker, at alle skal have mulighed for at deltage og derfor forsøger, ikke at holde julefrokost samtidig med resten af Danmarks befolkning, har vi besluttet traditionen tro (for 2. gang) at holde arrangementet i januar måned.

Nærmere bestemt LØRDAG D. 18. JANUAR 2014 i Idrætsfabrikken københavn V.

Sæt kryds allerede nu og lad os holde en fornøjelse af en julefrokost, hvor vi alle kan socialisere på kryds og tværs af niveau og højde.
Følg med i næste afsnit, når festudvalget melder endnu mere information ud.
Det er tilladt at komme med forslag eller andet input til arrangementet. - Det kunne jo tænkes at man havde en tante, hvis gode ven har en bror, der spiller i band, ejer en øl-fabrik eller lignende som kunne bidrage til festen.
Bare smid en mail til: Kimie.bodin@gmail.com

Del endelig begivenheden med de andre seje CPH medlemmer. !


Afløb i omklædningsrum

Der er indgået aftale med IMS VVS om at få lavet en rist i gulvet ved vasken i begge omklædningsrum. Så burde det være lettere at gøre gulvet rent. Risten bliver af samme type som i baderummene.


Din klub, dit initiativ!

Undrer du dig over hvorfor klubben ikke opretter sin egen Alanya-tur, inviterer folkeskoler til prøvetræning eller vil du bare gerne have skabe i omklædningsrummet?
Så gør noget!
Vi er en klub, der bygger 100% på frivilligt arbejde, og vi har mange frivillige, som hver dag og hver uge bruger mange timer på at få faciliteter, træning, turneringer, økonomi, fester og alt det andet til at fungere. En stor tak til dem!
De kan dog ikke nå alt, så har du en idé til noget, der vil gøre klubben bedre, så bare tag fat! Jo flere vi er, der løfter, jo bedre bliver det at være beachvolleyspiller i Cph Beach!
(Kontakt eventuelt bestyrelse eller udvalg hvis du har en konkret idé, det vil vi altid gerne høre om)

 

Powered by Letterman
© 2018 Copenhagen Beachvolley