KLUBBEN Udskriv

Copenhagen Beachvolley er Danmarks største beachvolleyklub med knap 500 aktive medlemmer, der spiller beachvolley året rundt.

Klubben blev stiftet den 19. december 2007. Dengang var forholdene for beachvolley-sporten mildest talt elendige i København. Klubbens primære formål derfor at skabe bedre rammer for sporten i byen – ikke mindst i form af bedre faciliteter, men også sportsligt og socialt.

I dag – under 10 år efter stiftelsen – råder klubben over 13 udendørs og 4 indendørs baner fordelt i Ryparken Idrætsanlæg og på Refshaleøen og har tilmed adgang til baner på Bellevue Strand.

Klubben udbyder træning på alle tænkelige niveauer – fra nybegynder- og ungdomsniveau til elite og landsholdsniveau – og arrangerer desuden turneringer, fester og andre sociale events for klubbens medlemmer.

Derudover arrangerer Copenhagen Beachvolley også diverse events for eksterne, som ønsker at prøve kræfter med beachvolley-sporten. Det kan være alt fra firmaarrangementer, folkeskole- eller gymnasieforløb eller polterabender.

Copenhagen Beachvolley er en klub drevet af frivillige, og ud over et par enkelte deltidsansatte foregår alle initiativer og aktiviteter i klubben på frivillig basis. Vi stræber efter at være en klub, der kan rumme alle typer af beachvolleyspillere, samtidig med at vi gerne vil opretholde den gode stemning, der præger livet på stranden.

I underkategorierne kan du læse om, hvordan klubben er organiseret, og se, hvem der sidder i klubbens bestyrelse og de forskellige udvalg. Du kan også se klubbens vedtægter samt læse om klubbens værdier og leveregler og ikke mindst sætte dig ind i klubbens kontingentstruktur.

Der bliver løbende slået en masse nyheder op her på hjemmesiden om, hvad der sker i og omkring klubben. Derudover kan du følge og interagere med klubben og dets medlemmer ved at ’like’ vores facebookside, https://www.facebook.com/cphbeach.

Vi ses i sandet!

Sidst opdateret ( fredag 31. juli 2015 )