Udskriv

Beachvolley Events i København

I Copenhagen Beachvolley kan vi tilbyde masser af beachvolley events. Hvad enten du skal arrangere polterabend, teambulding for kollegerne, øvrige firmaarrangementer eller bare en hyggelig eftermiddag med vennerne, så har vi de helt rigtige rammer i København hele året rundt.

· Teambuilding

· Firmaarrangement

· Polterabend

Klubben har udendørsbaner bag Ryparken station på Østerbro og på Refshaleøen findes både udendørs og indendørsbaner og der går bus lige til døren. Vi kan tilbyde forskellige arrangementer som kan skræddersys til dit behov. Du kan vælge om du vil leje en eller flere baner og selv styre slagets gang eller om vi skal lave en samlet pakke med instruktører, som arrangerer øvelser eller turnering, samt forplejning.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om beachvolleyevents kan du kontakte Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den Skriv gerne lidt om hvilken type arrangement du ønsker, hvor mange deltagere I er og om det skal være med eller uden instruktører, hvis du allerede har en forestilling om det.

 

Som noget nyt udbyder Cph Beachvolley events i samarbejde med Ribalex, som er specialist i oplevelser til vands.

Beachvolley og Race

Start med 45 min. race, hvor I vil blive hentet i en power-rib med 600 HK der sejler jer ud til race på Øresund. Efter et hæsblæsende race med hastigheder over 100 km/t., bliver I sat af på Refshaleøen hvor der venter et 2-timers beachvolley arrangement. Copenhagen Beachvolley sørger for de bedste rammer, introducerer jer til beachvolley og slutter af med en mini-turnering, hvor I kan udfordre hinanden. Vi har både udendørs og indendørs baner.

 

Arrangementet kan rumme 12 personer og er perfekt til fx en polterabend, hvor man ønsker oplevelser der både indeholder spænding og fart samt sjov og fysisk aktivtet.

 

Den samlede pris for hele arrangementet er kr. 4645,- Du sparer kr. 330,- ved at bestille den samlede pakke. Kontakt Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den hvis du er interesseret.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidst opdateret ( fredag 07. august 2015 )© 2019 Copenhagen Beachvolley