Ekstraordinær generalforsamling Udskriv

Tirsdag d.27/9 blev der afholdt ekstra ordinær general forsamling i beachhallen.

Eftersom Daniel Blytner og Allan Vincentz har valgt at træde ud af bestyrelsen, blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling for at stemme nye medlemmer ind. Vi er derfor glade for at have fået nye kræfter ind i Bestyrelsen nemlig Berit Hoffmann og Steffen Ravn, som blev enstemmigt valgt.

 

Udover dette blev der reklameret for de forskellige udvalg der også trænger til flere kræfter. Her meldte Trine Kofoed sig til eventudvalget sammen med Berit Hoffmann.

 

Der mangler stadig kræfter især i facilitetesudvalget, som organiserer de mere praktiske ting i klubben som f.eks. arbejdssdag hvor nettene tages ned på Ryparkens baner eller vedligeholdelse af beachhallen. Hvis det har interresse så skriv en mail til Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den .

 

Der er altid brug for ekstra udvalgsmedlemmer. Læs mere om de forskellige udvalgs arbejde eller spørg dem på deres mail. Se hjemmesiden for yderligere oplysninger. http://www.cphbeach.dk/view-users-list/eventudvalg-eventcphbeach.dk.html?action=search

 

Mvh.

Bestyrelsen

Ingen kommentarer
Kun medlemmer af klubben kan tilføje kommentarer - du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

J! Reactions 1.09.02 • General Site License
Copyright © 2006 S. A. DeCaro
Sidst opdateret ( søndag 02. oktober 2011 )© 2019 Copenhagen Beachvolley