Dame Elite får Peter Kildegaard som morgentræner Udskriv
Af Elitechef   
Peter Kildegaard har efter indstilling af Eliteudvalget takket ja til at overtage og fortsætte sæsonen ud som morgentræner for Dame Elite. Morgentræningen er dermed igen oppe på uformindsket styrke allerede her fra uge 6.
 
 
Elitechefen summerer:
"Vi har dermed lukket det sidste hul i trænerkabalen frem imod sommersæsonen. Jeg er meget glad for at Peter Kildegaard kan træde til og jeg ved han vil få opbakning fra truppen. Det er både godt for hans egen reflektion omkring beachvolley og en ressource som vi har behov for lige nu og her."
 
Damespillere fra både Elite Udvikling (før "Talent") og Dame Elite kan fra dags dato tage kontakt til Peter for at få evalueret muligheden om morgentræning. Målet er at samle en trup af faste spillere, der kan have gavn af at træne regelbundet sammen.
 
Spillere der indtil medio januar har morgentrænet er naturligvis certificeret til at genoptage træningen.
 
Det tekniske fokus, som en morgentræning fordrer, vil også gøre det muligt at udvidde spændet i niveau. Dog kræves at alle atleter er i en positiv udvikling og har et fokuseret og ambitiøst commitment til beachvolley.
 
"Nu er vi som minimum sikret frem til sommer. Til den tid vil jeg og eliteudvalget sammensætte en trænerkabale, der på den lange bane tilgodeser en styrkelse af atleter, trænere, klub og elitekultur. I princip bør vi udbygge på alle punkter, med forhøjede krav og følgende større udbytte for alle."
 
"Det er målet at vi får flere atleter i elitesegmentet at morgentræne, uden at det skader kvaliteten for truppen og de dygtigste individder. En ambition er at udvidde dette tilbud fra sommeren af; også for herregruppen. Dette kræver dog både økonomi og banetider. Begge dele arbejder vi på at sikre, men vi er afhængige af eksterne ressourcer."
 
"Vi må håbe at mine indsatser med både forbund, kraftcenter og Team Copenhagen, kan få enderne til at mødes. Vi bør i så fald kunne få mere ud af både vores banetider og trænerressourcer og samtidigt opnå mere udvikling for flere spillere. Mere om dette vil følge i foråret", afslutter Olafsen.
Ingen kommentarer
Kun medlemmer af klubben kan tilføje kommentarer - du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

J! Reactions 1.09.02 • General Site License
Copyright © 2006 S. A. DeCaro
Sidst opdateret ( tirsdag 07. februar 2017 )© 2018 Copenhagen Beachvolley