Vejledning


Hvem kan booke...
Alle aktive VIP-helårsmedlemmer af Copenhagen Beachvolley har mulighed for at booke en bane gratis. Alle andre skal betale for at booke en bane i hallen. Udendørsbanerne kan bookes af alle aktive VIP-sommer og helårsmedlemmer.


Alle medlemmer der indgår i en booking bliver låst indtil den valgte banetid er benyttet. Først herefter er det muligt igen at booke en banetid. Dette gælder ikke for betalende brugere.


Hvordan booker man...
Tryk på knappen "Book en tid". Herefter kommer en oversigt over dagene og de områder, det er muligt at booke baner på.

Vælg den ønskede dag og tryk på området f.eks.:
Refshalehallen

Betalende medlemmer af klubben
På baneoversigten ses de ledige tider. Her vælges den ønskede tid ved at klikke på ”Book”. I næste vindue indtastes de ønskede medspillere - det er kun muligt at vælge medspillere, der er aktive medlemmer at klubben.

Tryk på knappen ”Videre”.

Godkend de indtastede oplysninger.

Uden det rette medlemsskab af klubben
Hvis du ikke er medlem af klubben, skal du skal først oprette dig med et "medlemslogin" til klubben. Dette er muligt fra forsiden, hvor du opretter et "medlem".

Når du er oprettet, skal du i menuen vælge hvilken dag og bane, du ønsker. Dvs. at du finder det tidspunkt, du vil spille, hvorefter du betaler banen: Fra siden "dine tider" kan du printe "kvitteringen" ud. Du tager din kvittering med i Refshalehallen til evt. fremvisning.

Hvis du ønsker at slette din reservationen inden 48 timer før reservationens start, vil 70% af det beløb banen kostede blive ført tilbage til din konto. Det er ikke muligt at få beløbet tilbage i kontanter. For at dette er muligt, skal du sende en mail til event@cphbeach.dk. Du vil få sendt en mail, når beløbet er tilbageført til din konto.


God fornøjelse...
Bestyrelsen

© 2010 Copenhagen Beachvolley